Aanbod

Career Coaching

In 5 stappen naar je professionele groei!
Wanneer je kiest voor het totale pakket van 5 stappen nemen we een duik in verschillende aspecten gaande, van zelf-reflectie tot je voorbereiden voor interviews. Onderweg kan een gedragsanalyse via DISC of kijken naar je verwezenlijkingen en talenten tot de mogelijkheden behoren. Uiteraard nemen we uitgebreid de tijd voor je personal branding en uiteraard ook je curriculum vitae en social media. Eindigen doen we met een sessie ter voorbereiding op interviews en assessments. Afhankelijk van het onderwerp bestaan de stappen uit 1 of 2 onderdelen. Hoedanook, we nemen er uitgebreid de tijd voor.

 

Geen behoefte aan het volledige pakket? Geen nood. Een aangepast traject waarbij we enkel welgekozen modules doorlopen kan uiteraard ook. Alleen een komend jobinterview voorbereiden of enkel nood aan je eigen merk op punt te stellen? Of enkel interesse in je persoonlijke DISC profiel analyse?

 

Wil je professionele groei realiseren, neem dan vandaag nog contact op!

DISC Gedragsprofiel

DISC Gedragsprofiel
Ook dat zit in het aanbod van Next Step & More. De DISC analyse gaat over het verdiepen van begrip in jezelf en anderen. DISC is een acroniem dat staat voor de 4 belangrijkste persoonlijkheidsprofielen die in het model worden beschreven Nadat jij je analyse hebt ingevuld, krijg je een persoonlijk rapport van meer dan 35 pagina’s. Dit bevat inzichten rond je resultaten die je zullen helpen om enerzijds je eigen gedrag, dat van anderen en ook hoe jij, je beter kan afstemmen op de ander. We organiseren een telefonische nabespreking om het samen te overlopen.

 

De stelregel van DISC is immers, ‘behandel de ander op de manier dat zij willen behandeld worden’. En wanneer je deze stelregel gaat toepassen ga je merken dat je meer succesvol gaat zijn in je relaties.

Sales Begeleiding

Op zoek naar een individuele sales coaching of voor je team? Laat me je helpen om de beste ‘win win’ deal te tekenen. Nood aan een duidelijke verkoopstrategie om de klant te behouden of zijn omzet te verhogen? Hulp nodig bij een value selling-aanpak of bij het opzetten van een upselling-strategie met je team?

Het begint allemaal met je klant het beste te leren kennen, goed te begrijpen, met andere woorden de beste connectie te maken en vooral de echte boodschap van het gesprek te begrijpen.

Wil je meer inlichtingen?
Dan hoor ik het uiteraard heel graag!

Op Maat


Heb je vragen of behoefte aan een op maat gemaakt coaching of consultancy traject?
Nood aan een professioneel klankbord?

Met meer dan 30 jaar ervaring in verkoops- en operationele jobs in service en het hotelwezen, help ik je graag verder met de uitdagingen waar je tegenaan loopt.

Ook hier wil ik met plezier met jou in contact treden en een offerte op maat maken.

Nog vragen over de verschillende opties?

Loopbaancheques

Voor loopbaanbegeleiding werk ik samen met loopbaancentrum The Job Coach waardoor ik loopbaanbegeleiding met loopbaancheques kan aanbieden. Ook werk ik met de evidencebased
tool van The Job Matcher voor persoonlijke jobmatching.

Heb je recht op loopbaancheques?
Klik hier voor om de voorwaarden na te kijken.