Over mij

Trusting that there is a next step is the first step to figuring out what the next step is.

KrisVanderstappen

Aangenaam ik ben Kris, geboren en getogen in België. Vandaag de dag woon ik in de buurt van Brussel, in Vilvoorde. Ik heb mijn professionele carrière doorgebracht in de toeristische en hotelindustrie in een Belgische, BeNeLux of Europese werkomgeving. Mijn vorige jobs waren tot hiertoe steeds in sales en operations.

Gedurende bijna 30 jaar heb ik leiding gegeven aan teams van 7 tot 125 medewerkers in een sales- en of operationele werkomgeving. Oorspronkelijk binnen België om op termijn te evolueren naar een multi-country setting, op de werkplek of in een virtuele omgeving, connectie maken met klanten of medewerkers om de beste oplossing voor hun reizen te vinden.
Nadien ben ik doorgegroeid als verkoopsverantwoordelijke in de hotelsector. Mijn jobinhoud bestond voornamelijk uit onderhandelingen, verkoopsstrategieën bepalen en de juiste teams samenstellen om er samen voor te zorgen dat de deal werd getekend.

 

Het vinden van de beste oplossing of beste deal en samenwerken met mensen zit in mijn DNA.

Mijn Doel

Met mijn recht voor de raap, resultaatgerichte en enthousiaste persoonlijkheid, is het mijn doel om je te laten groeien, stralen en vooral jou of jouw organisatie te begeleiden naar groei!
Interesse?

Wat anderen zeggen over mij

Gepassioneerde, betrouwbare en uitstekende Manager met fijne vorm van humor. Dat is hoe mensen mij omschrijven. Een ondernemende sales georienteerde Manager met oog voor detail en altijd op zoek naar een service gerichte oplossing met een hart voor mijn team van medewerkers.

certificates

Recente Diploma’s

Eind Oktober 2021 heb ik mijn diploma van Professionele Job Coach behaald bij de JobCoach Company. Ik ben opgeleid om via het GROW model te werken. Dit model zorgt ervoor om jouw potentieel te ontdekken en je aanpak te maximaliseren.

Ik heb begin September 2021 mijn DISC certificaat behaald via DISC BeNeLux.
Het DISC model is ontwikkeld door Dr. William Moulton Marston en is gebaseerd op 4 fundamentale gedragsstijlen Het geeft je inzichten die je zullen helpen om enerzijds je eigen gedrag, dat van anderen en ook hoe jij, je beter kan afstemmen op de ander.